Filters
Voorkeuren
Zoek

Wie zijn wij?

Al meer dan 100 jaar jouw betrouwbare partner !

Een kleine achtergrond…

Het is in 1918 als Christian Dumont het bedrijf stichtte in Luik. Zijn aanbod was geconcentreerd op de distributie van flessen voor bier, wijn en de andere alcoholische dranken.

Later, om aan de groeiende vraag van de lokale apothekers te voldoen, kwamen een reeks farmaceutische verpakkingen het assortiment verrijken.

In de jaren zestig nam de schoonzoon van Christian Dumont, Jean Arnoldy de opvolging van het bedrijf en ontwikkelde hij verder het de clienteel en het gamma. 

Vervolgens was het aan Serge Arnoldy, als kleinzoon van de stichter om de familie-zaak verder te zetten.

Altijd op zoek naar een betere service, werd het gamma nog verder uitgebreid en werd de online winkel gelanceerd.

 

Nu meer dan 100 jaar later verandert Verreries Dumont van naam en wordt VD Pack! 

Vandaag…

VD Pack blijft op dezelfde koers en blijft uw betrouwbare partner.

Ons assortiment biedt een ruime keuze aan bokalen, flessen en potten voor de particulieren en de professionals in de voedings- , de farmaceutische -, de medische -, de paramedische -, en de chemische industrie.

We kunnen beantwoorden met de flexibiliteit, snelheid en efficiëntie bij al uw vragen. U bent op zoek naar een fles of bokaal voor uw heerlijke smoothies, artisanale confituur of honing, zelfgemaakte bier of wijn in te bewaren? Of bent U een apotheker op zoek naar flesjes met monturen en sluitingen, potjes voor uw voorbereidingen, piluliers of flessen voor un hoestdrank ?

Door deze prachtige en lange evolutie, vandaag, biedt VD Pack een ruime keuze aan producten van zeer goede kwaliteit. Hiervoor sloten wij exclusiviteitscontracten en partnerships met fabrikanten van Europese en zelfs mondiale merken.

Neem contact met ons op! Wij informeren je graag verder!

Welkom in onze online winkel! Welkom bij VD Pack!