Filters
Voorkeuren
Zoek

INFORMATIONS RELATIVES À L'EXPÉDITION

Verzendinformatie

Wij verzenden alle dozen met een koerierdienst. Wij geven jouw bestelling aan een koerierdienst op dezelfde  werkdag van ontvangst van de betaling - bij betaling voor 14.00 uur-.  

Voor internationale leveringen moet met een levertijd van 3 à 5 werkdagen gerekend worden.

Wij verzenden alle pallets met een externe transporteur.

Bij vragen over jouw verzending kunt jij contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt deze bereiken op + 32 (0) 4 338 04 24 of sales@vdpack.be

Door het aanvaarden van het pakket, ga je er mee akkoord dat de bestelling in goede orde is aangekomen. Bij een probleem met de levering van je bestelling contacteer je altijd best onze klantenservice.

De op de website aangegeven levertijden gelden slechts als indicatie en niet als bindende termijn. Wij stellen alles in het werk om de aangegeven levertijd te respecteren. Wij garanderen dat je de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van je bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kan de overeenkomst als ontbonden worden beschouwd. In dat geval zullen wij de eventueel ontvangen betaling binnen de 7 dagen terugbetalen of - na jouw verzoek - een vervangend artikel van gelijke waarde sturen.

Als consument heb je het recht aan VERRERIES DUMONT mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het artikel of op het sluiten van de overeenkomst.

De artikelen moeten worden teruggezonden naar :

Pontos bv t.a.v. retourzendingen

Rue du Téris 21A

B-4100 SERAING

Neem voor de terugzending steeds contact op met onze klantenservice. Zo kunnen we je terugzending snel verwerken. De kosten voor de retourzending komen voor jouw rekening.

Wanneer je wil afzien van de verkoop kan je dat doen binnen de 14 kalenderdagen die volgen op de levering van je bestelling. De producten moeten dan binnen dezelfde termijn in de oorspronkelijke, onbeschadigde en originele verpakking, samen met alle toebehoren, teruggestuurd worden met een kopie van de factuur of leverbon.

Binnen de 14 dagen na acceptatie van de terugname zullen wij de eventueel betaalde sommen terugstorten.  

Gepersonaliseerde goederen kunnen niet retour worden gezonden. Onvolledige, beschadigde, door de consument gebruikte of bevuilde goederen worden niet teruggenomen.

Het verzakingsrecht is niet van toepassing op verpakkingen van voeding die de consument reeds heeft geopend of op zakelijke bestellingen (B2B).