Filters
Voorkeuren
Zoek

Testimonials

Bedankt aan heel het team van Verreries Dumont voor de efficiënte bediening en levering van bokalen, flessen frisdrank en deksels.

William H., Tilff

 

Ik heb vandaag mijn bestelling van deze prachtige zeshoekige bokalen van Verreries Dumont goed ontvangen. Ik wil jullie bedanken voor de uitstekende service, de goede kwaliteit van de producten en de verzorgde en veilige verpakking.

Sabine V., Antheuil-Portes France

 

Ik kan de website van Verreries Dumont warm aanbevelen aan iedereen die bokalen, flessen of andere verpakkingen nodig heeft.

Nathalie L, Ougrée

 

Hartelijk bedankt Verreries Dumont voor mijn confituurpotten en deksels. 

Pierre, Courcelles

 

Ik heb mijn bokalen en flessen van Verreries Dumont goed ontvangen ;-), waarvoor dank. Hartelijk bedankt voor de service en de hulp die ik van Verreries Dumont heb gekregen.

Pamela I.

 

Mijn bestelling van bokalen en flessen van Verreries Dumont is heel vlot en snel verlopen. Mijn producten werden bovendien door een van de magazijniers van Verreries Dumont in mijn auto geladen. Het gebeurt niet vaak dat je zo’n goede service krijgt van een bedrijf. Dus echt, hartelijk bedankt!

Jolien

Arzu A.

 

Als dank voor de super service van Verreries Dumont stuur ik jullie graag een foto van een van de vele ronde bokalen die ik bij Verreries Dumont aankocht en waar ik mijn koffie in bewaar.